Kasta inte bort pengarna på handsprit för det fungerar inte mot coronaviruset

Coronaviruset överlever en behandling med handsprit, som dödar bakterier och behövs inom vården. Handsprit är verkningslöst mot coronaviruset.

Men det är stora pengar det handlar om här och säljare och tillverkare av desinfektionssprit jublar och talar givetvis inte om att kunderna inte skall köpa.

Kända bloggare sprider budskapet att visserligen fungerar inte handsprit mot virus men coronaviruset är ett undantag.

En trovärdig förklaring levereras och sedan en provisionslänk till något apotek.

Risken att smittas av coronaviruset ökar om man använder handsprit

Händernas eget försvar mot coronaviruset är bakterier på huden och dessa dödas av handspriten. Hundens porer innehåller fett som delvis löses upp och avlägsnas av alkoholen.
När handspriten torkat står händerna helt utan skydd mot coronaviruset smitta.

Vattenbaserad alkoholfri handdesinfektion däremot dödar coronaviruset. Alkoholfri handdesinfektion finns t.ex. på köpapris.se och prisad.se på nätet.Desinfektionsmedel och bakteriedödande handtvål finns på samma ställe.

virusskydd

Uppmaning från överläkare på Sahlgrenska och professor i bakteriologi – Kasta all handsprit

Coronaviruset dödas inte av handsprit. Klara besked från överläkaren och professorn i klinisk bakteriologi, Agnes World:

Effekten handsprit har är endast mot bakterier, handspriten är verkningslös mot virus.
– Kasta all handsprit är hennes uppmaning.
– På alla arbetsplatser jag hjälper kastar jag all handsprit. På sjukhus och inom vården behövs däremot handsprit.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Blanda inte egen handsprit

Hemmablandad handsprit är verkningslös mot coronaviruset.

Det florerar en mängd recept och tiotusentals människor blandar sin egen “handsprit” av vatten, glycerin och T-sprit som T-röd.
Sedan skall de i veckor använda denna illaluktande mix på sina händer.

Man häpnar när även tidningar sprider dessa “råd” till sina läsare. Röd denaturerad T-sprit har sålt slut på flera ställen.

Coronaviruset där inte av alkohol så blandningen är verkningslös. Hudens eget bakterieskydd som annars skulle angripit coronaviruset, dödas.

Denaturerad sprit är verkligen inte avsedd för hudvård. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Spriten är förgiftad med denatureringsmedel för att bli odrickbar. Sean färgas T-spriten med färgämne.

Det finns nog ingen hudläkare som skulle godkänna användande på händerna.

Så här kan man blanda egen fungerande handdesinfektion

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Tillverkare är ett mycket kompetent svedalaföretag som har tillverkat desinfektionsmedel i 12 år och har tillstånd för tillverkning både från kemikalieinspektionen och länsstyrelsen.
Värt att nämna för nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter, som om de en ens fungerar, tillverkaren har vare sig den kunskap som krävs, godkända lokaler, utbildad personal eller erforderliga tillstånd.

Handdesinfektions är slut i hela landet, vem kan leverera?

På några dagar tog handsprid, handdesinfektion och desinfektionsmedel slut i hela Europa. Privatpersoner har köpt miljontals flaskor verkningslös handsprit.

Handdesinfektion är slut i hela Europa. Tvålpumpar, tomflaskor och sprayers är slutsålda i hela landet. Glycerin är tidvis slut trots att det används väldigt lite i handsprit. Biocider, ingredienserna som dödar virus, är slut hos tillverkarna.

Flaskor tillverkas dygnet runt och fylls efterhand och säljer slut direkt.

En del säljande företag är så fräcka att de säljer utan att ha varor att leverera. Leverans “någon gång”, du hamnar i kö. Den som beställer kan bara hoppas på leverans innan hen är smittad.

Ytdesinfektion och handdesinfektion är när detta skrivs slut i alla närbutiker och apotek. Coronavirusdödande handtvål är slut.

Följande butiker har däremot varor att sälja:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Små företag som säljer direkt till konsument och andra företag. Okända för de flesta andra. Inget av företagen är på sidan 1 i Google på Köpa Handdesinfektion.
Google har inte en aning utan skickar sökarna till butiker som inte kan leverera.