Hur kan man åstadkomma billig läsk då Sonjo läskkoncentrat slutat produceras?

Det är billigare och många gånger nyttigare att göra egen läsk. Har man bara en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Ifall du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så möjligen du nu är rådvill. Hur kan du göra billig läsk med samma goda smak? Oroa dig icke! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

grape

Gör riktigt bra dricka utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan fortfarande åstadkomma aptitlig läsk för det går att åstadkomma hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill handla läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kanske upplever en aning nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann icke gör någon större skillnad. Man kan ju sannerligen också smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt hälsosam och bra soda. kolsyremaskin smaker

Vilken smak är den bästa då man gör egen läsk?

Det finns somliga smaker som ganska hela tiden fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som sannerligen smakar läsk och det är centralt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott prova lite olika smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker en aning annorlunda och då kan det vara bra att ha lite olika smaker hemma så att samtliga blir glada.

Nyttig dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan innehålla något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man även dra ned på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är roligt att intaga bubbeldrycken och de klagar inte på att det ej varje gång är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns flertal märken på läskkoncentrat men endast Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Stundtals kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man minsann stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är sannerligen en stor fördel.