Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Du måste tvätta händerna. Handsprit hjälper inte mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Använd en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Den har god verkan överallt.

ytdesinfektion

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Använd produkten med måtta

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Det finns på nätet.