Antibakteriell spray klarar mer än du tror

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Handsprit hjälper inte mot corona. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Virus kan komma in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då har du smittan på händerna igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Använd handskar om du är ute. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Sprayen fungerar överallt.

influensa

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.