C-vitamin pulver kan vara viktigare än du tror

Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen Så kan det låta då man frågar en god vän eller släkting vad de tror om det där med c vitamin pulver som kosttillskott. Med tabletterna får man i sig vitaminet snabbt och enkelt.

Nu är det inte alla som faktiskt behöver ta vitaminet som tillskott, det är sant. Men C-vitamin är viktigare än du tror.

Fina fördelar med c-vitamin pulver

Det är inte bara när du har drabbats av en förkylning som du kan satsa på att få i dig mer av c vitamin brus och andra kosttillskott som ger detta viktiga vitamin. Du kan köpa c-vitamin på hälsokost eller på apoteket. Även allt-fraktfritt.se saluför det.se är ett bra val. Man tjänar på att ha detta hemma.

C-vitamin har en oerhört läkande kraft enligt många. Det sägs kunna bota svåra sjukdomar.

Om man stressar mycket så kan man ha ett extra behov av vitamin. Man tjänar på att äta det för att hålla sig frisk.

Idag vet man att c-vitamin kan bryta ned kolesterol.

askorbinsyra

C-vitamin ger kroppen ett extra tillskott av antioxidanter

Vi får inte glömma hur viktigt det är med antioxidanter. Läs mer om vad en antioxidant är Man kan säga att det är en kemisk molekyl. Oxidation kan faktiskt skada cellerna och kroppen.
Antioxidanter motverkar detta.

Antioxidanter bryter den negativa spiralen. askorbinsyra dosering Med c-vitamin bryter du trenden.

Hur mycket kan man bota med c-vitamin?

Nej, man kan förstås inte bota alla sjukdomar enbart med vitamin, men man kan vända på negativa trender om det är så att man inte får tillräckligt mycket av det. Man kan slippa diverse följdsjukdomar. Det kan alltså vara bra att ha c-vitamin hemma.