Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

odörspray

Genom allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men oftast är det nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt har ett bästföredatum. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför försvinner inte lukten?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Prova att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. doft dän kattkiss doft En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Byt så ofta du kan.

Även fötterna måste tas om hand. Glöm inte att tvätta fötterna. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.