Du känner väl till den nya specialbutiken med fyllda lager av desinfektionsmedel

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Arbetar du inom livsmedelsindustrin eller inom vården så kan du beställa alla varor som du behöver av dem.

Hela EU har brist på tvålpumpar och sprayer. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Priset skjuter i höjden.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Preparat som C-vitamin som pulver toppar företagets försäljningslistor just nu.

Gert Strand AB har lång erfarenhet av desinfektionsmedel.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. I det flesta fall är desinfektionsmedel ett par biocider.

ytdesinfektion

Men inte dessa produkter. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Produkter från Desinfektionsfabriken har en smart Smutsknäckare som dödar all smuts och bakterier.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Det lyfter produkten till nya höjder.

Det är en unik komposition som gör att bakterier och virus dör direkt.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Några av våra vanligaste bakterier har en negativ laddning.

Så inte nog med att de angrips av biocid som är mild mot huden men många gånger starkare än handsprit, de blir även angripna fysikaliskt med elektrisk positiv laddning.

Produkten är skonsam mot huden även om du använder den under en längre tid. Dina hud tar skada av att använda vanlig handsprit alltför länge. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

desinfektionsfabriken har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. Det är inte ovanligt att priset kan mer än halveras.

Då drygar du ut användningen längre. Det blir många flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. För att inte tala om all dieselrök som bildas vid produktionen.

Det gäller att anpassa sig. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Desinfektionsfabriken kan leverera desinfektionsmedel i alla väder.

Det finns även ett triple action desinfektionsmedel för visir. Låt medlet verka ett tag. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Du kan köpa visirbad också.

Desinfektionsfabriken.com servar många städbolag och vårdinrättningar.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.