Du vet antagligen att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Du behöver inte hälla i ren vodka. Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på bokningar.

grape

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Det är perfekta barndrinkar.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. De finns på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga prova

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du kan kombinera lite som du vill. Du lär dig vad som passar. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även mixa vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Du kan skapa nya smaker. Smaken blir perfekt och färgen vacker. gin och grape tonic recept Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.