Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

hemläskmaskin

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Köp rätt flaska och du är igång. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. De innehåller 80 % mindre socker. aqvia läskkoncentrat Det kommer att uppskattas av din familj.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova olika smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.