Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Det gäller även produkter som alkohol. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

De är helt osynliga. Apotek och större företag går före.

bakteriedödande

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Det dödar inte smittan.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. De säljer sprayer också.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. antiseptiskt medel Du kan även använda det som rengöringsbad.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Det är ett bra coronakit.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.