Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

influensa

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Glöm inte att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Tänk efter före. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Försök att byta kläder så ofta det går. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Alla ytor måste vara rena. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Ha tvål på andra ställen också. Ha det i köket också. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.