Märk produkter med egna klistermärken

Man kan inte hantera en produkt utan korrekt märkning. En streckkod kan berätta mycket mer än vad som får plats på en etikett. Att använda klistermärken är en bra märkmetod.

KÖP ETIKETTER som är till för manuella eller automatiska etikmaskiner. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Klistermärken för alla tillfällen

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Epson7500G levererar fotokvalitet. Den är dyr att köpa in men billig i drift. Etiketterna säljer varorna de sitter på.
Direktermoskrivare Brother P-Touch ger svart bläck på vitt papper. dustin.se säljer etiketter på nätet.

Men med utseendet kommer man inte långt. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det måste se bra ut helt enkelt. Så snart som etiketten ser bra ut så kan den användas i vilket sammanhang som helst.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

vita

Kartonger och flaskor måste vara märkta så att folk vet vad de innehåller. Klistermärken lossnar inte i första taget. Det är inte alltid samma sak då man ska applicera etiketter på glasmaterial.

Det finns billiga etiketter att köpa. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De kan hålla färgerna bättre.

Tryck ut etiketter och applicera dem på plats

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det kan de flesta lära sig.

De flesta företag kan klara produktionen själva. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

En rulle kan skriva ut flera olika etiketter. Om man vill ha alla på samma rulle så är det en smart ide. Om du kontaktar ett trycker för att köpa etiketter kan du få betala dyra pengar.

Bäst resultat får du om du använder den högsta kvaliteten på dina etiketter. Då behöver du inte halka efter. Det går också att anställa mer folk under en begränsad tid.

Även de som inte vet hur en maskin för märkning fungerar kan lära sig det. Det är en stor fördel och något som gör att alltfler företag ser möjligheten med att klara etikettering själva.