Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Du är dessutom med och skyddar miljön.

Läskmaskin

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Innovativa sätt att använda smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. must De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Du kan få god dryck när du vill.