Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Servera det till barnen.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Sockerdricka

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. Kanske den svenskast av alla drycker. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av alla. Den är enkel att tycka om. Köper du på flaska kan den bli söt. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. De har också en helt sockerfri serie. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdricka smakar päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Aromhuset använder den smaken idag.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. sockerfri sockerdricka Socker behöver heller inte vara farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om hur du lägger upp det. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Smaken behöver det inte vara fel på. Använd dina finaste glas vid servering.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se. Garnera gärna.

Toppa med en bit citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.