Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Det finns kläder som är svåra att tvätta i tvättmaskin. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

få

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen kommer åt på många av de mest svåråtkomliga platserna.

Du kan ta med den vart som helst. Då du kanske ska bege dig på en sportutflykt så är det verkligen inte så dumt att kunna hantera lukt som uppstår och som kan kännas väl pinsam.

Hur vet man om det luktar svett?

Kanske känner du igen lukterna. Men det finns annan lukt också. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Kom ihåg det. Du vill ju inte skada kläderna. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Vissa kläder luktar illa ändå. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Det kan bero på att du tvättar fel.

Ta reda på när du ska använda sköljmedel och när detta inte kommer att vara en fördel. dålig lukt i skor
Du kan sköta om dina kläder bättre i takt med att du lär dig mer. Så få bort svettlukt från kläder.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Sprayen torkar snabbt och du är snabbt igång med din vardag igen. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.